Thuisligbad.nl

Alle soorten ligbaden

Alle ligbaden voor in je huis.

Met een verscheidenheid aan stijlen, vormen en materialen bieden ligbaden een scala aan opties om aan de behoeften en voorkeuren van elke badkamer te voldoen
thuis ligbad

Verschillende Soorten Ligbaden voor een Luxueuze Badervaring

Een ligbad is niet alleen een functioneel element in de badkamer, maar ook een symbool van luxe en ontspanning. Met een verscheidenheid aan stijlen, vormen en materialen bieden ligbaden een scala aan opties om aan de behoeften en voorkeuren van elke badkamer te voldoen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire soorten ligbaden en hun unieke eigenschappen:

Vrijstaande Ligbaden: Elegantie en Stijl

Vrijstaande ligbaden zijn een iconische keuze voor wie op zoek is naar een statement-stuk in de badkamer. Deze baden worden los van de muur geplaatst en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, variërend van klassiek tot modern. Met hun elegante vormen en gladde afwerkingen voegen vrijstaande ligbaden een vleugje luxe en stijl toe aan elke badkamer.
thuis ligbad vrijstaand
Ingebouwde Ligbaden

Ingebouwde Ligbaden: Naadloze Integratie

Ingebouwde ligbaden zijn ontworpen om naadloos te integreren in de badkamerindeling, waarbij ze tegen een muur of in een hoek worden geplaatst. Deze baden bieden een strakke en gestroomlijnde uitstraling en zijn ideaal voor wie ruimte wil besparen zonder in te leveren op stijl. Ingebouwde ligbaden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor badkamers van elke grootte.

Hoekligbaden: Optimaal Gebruik van Ruimte

Hoekligbaden zijn speciaal ontworpen om de hoeken van de badkamer te benutten en zo de ruimte optimaal te benutten. Deze baden zijn ideaal voor kleinere badkamers waar elke centimeter telt. Met hun driehoekige vorm passen hoekligbaden perfect in hoeken en bieden ze toch voldoende ruimte om comfortabel te baden.
Hoekligbad
Duo Ligbaden

Duo Ligbaden: Samen Genieten

Duo ligbaden, ook wel bekend als tweepersoonsligbaden, zijn ruimer van opzet en bieden voldoende ruimte voor twee personen om tegelijkertijd te genieten van een ontspannend bad. Deze baden zijn ideaal voor stellen die graag samen ontspannen na een lange dag, en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Douchebaden: Ruimtebesparende Functionaliteit

Douchebaden combineren de functionaliteit van een douche en een ligbad in één compacte eenheid. Deze baden zijn ideaal voor kleinere badkamers waar ruimte beperkt is, en bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen douchen en baden zonder dat er extra ruimte nodig is. Douchebaden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en configuraties om aan de behoeften van elke badkamerindeling te voldoen.
Winkelwagen
Scroll naar boven